arrow_back_ios Terug naar homepage

Maak nu een account aan om direct gebruik te maken van de diensten van Paylex.

Registreren

Direct aan de slag met Paylex


U moet valideren dat dit e-mailadres van u is.
Wachtwoordsterkte:
Wachtwoorden komen niet overeen visibility_off

Welke persoonsgegevens heeft Paylex van mij?
Paylex beschikt over de volgende contactgegevens zoals, uw adres, telefoonnummer en emailadres. Wat betreft uw organisatie beschikken wij over jaarverslagen, financiële gegevens, relevante data met betrekking tot Uiteindelijk Belanghebbenden (UBO’s) en bestuurders, en aanverwante gegevens. Heeft u een specifieke vraag of verzoek met betrekking tot uw persoonsgegevens bij Paylex? Neem dan contact met ons op.

Hoe verkrijgt Paylex de informatie over mij?
Paylex verzamelt informatie over bedrijven en individuen die aan deze bedrijven gerelateerd zijn. Deze informatie wordt verzameld uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel, registers en overheidsbronnen en via onze klanten. Heeft u hier een vraag over? Neem dan contact met ons op.

Paylex heeft onjuiste informatie over mij.
Paylex hanteert de hoogst mogelijke standaard voor datakwaliteit, omdat we graag een betrouwbare partner in business zijn. Echter geeft dat geen garantie op volledig foutvrije data. Mocht de informatie die wij over u beschikken niet correct zijn, dan kunt u deze corrigeren door de juiste informatie toe te sturen. Nadat we de informatie hebben gevalideerd, zullen we de nodige wijzigingen doorvoeren.

Ik wil dat mijn gegevens verwijderd worden uit de Paylex database(s).
Paylex beschikt over informatie van bedrijven, Uiteindelijk Belanghebbenden (UBO’s) en relevante bestuurders. De AVG laat toe dat wij deze informatie mogen hebben en verwerken vanwege onze reguliere bedrijfsactiviteit. In ons privacy statement en onze visie op privacy op onze website leest u meer over dit zogeheten ‘gerechtvaardigd belang’. Bent u van mening dat uw persoonlijke belang het belang van Paylex overstijgt? Neem contact met ons op. Onderbouw uw verzoek zo volledig mogelijk, dan kunnen we u zo snel mogelijk en gericht van dienst zijn.

Er is aan Paylex geen toestemming gegeven om informatie over mij te hebben of te verwerken.
Paylex verwerkt en beschikt over persoonsgegevens op basis van onze reguliere bedrijfsactiviteit, oftewel ons ‘gerechtvaardigd belang’. Ons doel van deze verwerking is het ondersteunen van bedrijven bij onder andere het beheersen van financiële risico’s, bescherming tegen fraude, transparantie in zaken doen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het beter begrijpen van bedrijven, markten en industrieën. Het verwerken van persoonsgegevens gebeurt als persoonlijke belangen die van Paylex overstijgen. Echter stellen wij dit vast op individuele basis, Bent u van mening dat uw belangen de bedrijfsbelangen overstijgen? Neem contact met ons op. Zorg voor een duidelijke onderbouwing en voeg eventueel aanvullende stukken toe als bijlage. Dit helpt om uw verzoek op een juiste en snelle manier te verwerken.
Register