Het Paylex Adressenbestand

Een adressenbestand kopen? Het ideale document om snel veel nieuwe klanten te vinden. Een uitgebreid bestand met de belangrijke gegevens van prospects, zodat u daarmee contact kunt leggen en kunt werken aan de uitbreiding van uw klantenkring.

Het adressenbestand binnen MarketScan maakt het eenvoudig om nieuwe contacten op te doen. Nieuwe relaties, waarmee u de omzet kunt verhogen en de investering gemakkelijk kunt terugverdienen. Wij beschikken over de adressen waar u naar op zoek bent. Met de belangrijke NAW-gegevens, net als een e-mailadres of een telefoonnummer waar u gebruik van wilt maken.

addresses


Separator icon


Een adressenbestand met waarde: vind eenvoudig nieuwe klanten

Met een adressenbestand wordt het nog makkelijker om uw klantenbestand uit te breiden. Paylex zorgt er voor dat uw adressenboek altijd optimaal aangevuld en up to date is.

Voor callcenters, reclamebureaus en meer

Onze adressenbestanden zijn geschikt voor diverse soorten bedrijven. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld veel callcenters, die er daarmee voor zorgen dat ze interessante prospects kunnen bellen. Om daar leads en klanten van te maken, vanuit de gegevens die ze nodig hebben om het eerste contact te leggen. En bent u een reclamebureau of een andere organisatie op zoek naar nieuwe klanten? U kunt een adressenbestand kopen om het contact te leggen en de prospects vanuit daar op te warmen tot leads en uiteindelijk te converteren tot klanten.

De bestanden met adressen zijn uitstekend geschikt voor marketingcampagnes via post of e-mail, net als wanneer u telefonisch contact wilt opnemen met de prospects. Wat dat betreft kunt u er op verschillende manieren gebruik van maken, afhankelijk van uw aanbod producten en diensten of de werkwijze.

Recente NAW-gegevens van potentiële klanten

We zorgen met MarketScan voor een adressenbestand met belangrijke gegevens, die u kunt gebruiken om contact op te nemen met prospects. U kunt rekenen op de volgende data:

  • NAW-gegevens
    Een naam, een adres en een woonplaats. Belangrijke gegevens, bijvoorbeeld om een marketingcampagne per post te kunnen versturen.

  • E-mailadressen
    De digitale variant van adresgegevens, om prospects eenvoudig te benaderen met een interessant aanbod.

  • Telefoonnummers
    Ideaal om persoonlijk contact op te nemen. Goed geschikt voor callcenters, net als voor andere bedrijven die het liefst één-op-één contact hebben.

Actuele data: dagelijks bijgewerkt

Ons adressenbestand bestaat uit volledig actuele data, zodat u daar zonder zorgen op kunt vertrouwen. Wij werken de data dagelijks bij, waarmee we garanderen dat er iemand opneemt zodra u belt en dat een e-mail daadwerkelijk gelezen wordt.

Zorg er met ons adressenbestand binnen MarketScan voor dat u weet met wie u contact op kunt nemen. Interessante prospects, die u kunt opwarmen tot leads en kunt converteren tot klanten. De ideale tool om nieuwe contacten op te doen, met daarbij alle belangrijke gegevens die u nodig heeft om het gesprek aan te kunnen gaan.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
MarketScan

MarketScan is er voor de onderneming die kansen wil zien, kansen wil benutten en voor de ondernemer die op zoek is naar zakenrelaties in binnen- en buitenland. Zoekt u bijvoorbeeld enkel zakenrelaties in uw sector binnen een straal van 10 kilometer vanaf uw vestigingsadres? MarketScan maakt een eenvoudige export van de beschikbare data mogelijk zodat u direct op uw doel af kunt gaan.

Contacteer gemakkelijk uw potentiële zakenrelaties op basis van de door u gewenste criteria. Selecteer op sector, leeftijd, vestigingsplaats of kredietwaardigheid. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.