Data integratie

Wij voegen onze (financiële) data toe aan uw systeem, zodat u de beschikking heeft over belangrijke gegevens van uw klanten en potentiële klanten. Altijd op de hoogte en volledig up-to-date, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van een nieuw pakket.Separator icon


Onze data in uw CRM-systeem: naadloze data integratie

DataStorm is de ideale combinatie met uw eigen CRM-systeem: voor een naadloze integratie van onze data in uw pakket, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Op de manier zoals u dat gewend bent of op de wijze zoals u medewerkers daar al mee werken.

Automatisch alle data op een rij

Vanuit DataStorm leveren we belangrijke informatie over klanten en andere leads, waarmee u direct aan de slag kunt. U kunt bijvoorbeeld rekenen op de NAW-gegevens van nieuwe relaties, terwijl we de bestuurder van de organisatie meteen voor u toevoegen als contactpersoon.

Wij leveren de data waar u behoefte aan heeft en zorgen er met de API voor dat u die data eenvoudig kunt opvragen. De API biedt bovendien de mogelijkheid om die data naadloos te integreren met uw eigen systeem, zodat u daar vanuit de complete database direct gebruik van kunt maken. Het voorkomt dat u belangrijke data niet tot uw beschikking heeft, zodat u vanuit overzichtelijke informatie betere beslissingen kunt nemen.

Up-to-date en zonder fouten

De naadloze integratie van onze data in uw database levert twee belangrijke voordelen op:

  • Invoer zonder fouten
    Voorkom fouten in de invoer, door handmatige verwerking. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, die helaas pijnlijk kunnen blijken als u de verkeerde beslissing neemt of niet goed weet met wie u te maken heeft. De automatische en naadloze integratie van onze data in uw CRM-systeem voorkomt die menselijke fouten, zodat u beschikt over de juiste data.

  • Altijd up-to-date
    Dankzij de integratie van onze data met uw systeem bent u altijd volledig up-to-date. Direct op de hoogte van wijzigingen en nieuwe gegevens die beschikbaar komen. Geen hinder meer van vertragingen of een beperkte capaciteit, zodat u altijd alle belangrijke data tot uw beschikking heeft.

API: zelf implementeren of uitbesteden

Uiteraard kunnen wij de data door middel van onze API voor u integreren, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. En heeft u een eigen (IT) consultant in dienst die daarmee aan de slag kan? Geen probleem, dan heeft u de mogelijkheid om zelf de integratie uit te voeren.

Op die manier bieden we u graag de flexibele mogelijkheid om gebruik te maken van onze data, in combinatie met uw CRM-systeem. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
DataStorm

Beschikt u over een eigen softwareapplicatie (of bent u voornemens er een te bouwen) en bent u op zoek naar up-to-date data over uw zakenrelaties? DataStorm implementeert u naadloos in uw eigen software door gebruik te maken van onze REST-API waarna u in een handomdraai inzicht heeft in meer dan 300 miljoen bedrijven wereldwijd.

Simpelweg het invoeren van zakenrelaties vereenvoudigen door aanvulling of uw verkoopstraat zodanig inrichten dat u gebruikt kunt maken van een decisionmaker? Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.