Databaseverrijking

Uw bestaande database bijwerken, zodat u meteen weer up-to-date bent? Wij bieden u de mogelijkheid tot eenmalige databaseverrijking. Op die manier kunt u weer beschikken over alle belangrijke data, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van een abonnement of andere langlopende verplichting.Separator icon


In één klap volledig up-to-date: eenmalige databaseverrijking

Wij beschikken over alle actuele data van bedrijven waarmee u werkt en leads die u zou willen benaderen. Vanuit een handmatig proces zorgt u voor een eenmalige databaseverrijking. U bent daarmee in één klap volledig up-to-date, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de juiste data.

Op de hoogte met alle recente data

Beschikt u al over een database en wilt u die graag inzetten om betere beslissingen te nemen? Zorg er op voorhand voor dat alle gegevens netjes up-to-date zijn. Zo voorkomt u verkeerde beslissingen, bijvoorbeeld op het moment dat de data verouderd blijkt te zijn.

Wij zorgen er met onze recente data voor dat u weer netjes op de hoogte bent, omdat we de database voor u zullen actualiseren. Met name bij databases van een jaar of meer oud is de kans groot dat er sprake is van veroudering. Wij zorgen er met de databaseverrijking vanuit DataStorm voor dat u met die database toch weer aan de slag kunt. Helemaal actueel en met alle belangrijke gegevens, zodat u weet met wie u zakendoet.

Eenvoudig importeren in het juiste formaat

De import van de verrijkte data is bovendien eenvoudig, omdat we daarvoor zoveel mogelijk gebruik maken van hetzelfde formaat dat u ook gebruikt. U kunt ons uw data aanleveren, zoals u daar op dit moment gebruik van maakt. Dat dataformaat is vervolgens de basis waar wij mee zullen werken.

We zorgen er met de databaseverrijking vanuit DataStorm voor dat we die data volledig voor u updaten. Daarna leveren we de data weer in hetzelfde formaat aan. Dat maakt het eenvoudig om de up-to-date data over uw klanten en relaties opnieuw te integreren met uw eigen systeem. Een eenmalige opfrisbeurt, waarna u weer zeker bent van de belangrijke data op basis waarvan u beslissingen wilt nemen.

Data uit Nederland en ver daarbuiten

We beschikken over belangrijke data uit Nederland, net als uit andere landen ver daarbuiten. Op die manier kunnen we zowel uw nationale als internationale database voorzien van een eenmalige update. Wij zorgen ervoor dat u in één klap weer volledig up-to-date bent en de beste beslissingen kunt nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eenmalige update en databaseverrijking voor uw database? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer en voorkomt u eenvoudig verkeerde beslissingen op basis van verouderde data.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
DataStorm

Beschikt u over een eigen softwareapplicatie (of bent u voornemens er een te bouwen) en bent u op zoek naar up-to-date data over uw zakenrelaties? DataStorm implementeert u naadloos in uw eigen software door gebruik te maken van onze REST-API waarna u in een handomdraai inzicht heeft in meer dan 300 miljoen bedrijven wereldwijd.

Simpelweg het invoeren van zakenrelaties vereenvoudigen door aanvulling of uw verkoopstraat zodanig inrichten dat u gebruikt kunt maken van een decisionmaker? Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.