Dataservice API - klantdata voor uw SAP, Oracle of CRM systeem

Geschikt voor SAP- en Oracle-CRM-systemen, net als wanneer u gebruik maakt van een maatwerkpakket. Gewoon te gebruiken vanuit uw eigen systeem, waardoor medewerkers daarmee kunnen blijven werken op de manier zoals ze dat gewend zijn. Beschikbaar vanuit een API, die wij voor u kunnen integreren of waar u zelf gebruik van kunt maken.Separator icon


Uitgebreide klantdata voor uw CRM- en mobiele systemen: geavanceerde API

Uitgebreide data van klanten en potentiële relaties, direct in uw CRM, mobiele en andere systemen: dat is de kracht van onze Dataservice API uit DataStorm. Eenvoudig te integreren dankzij onze REST API, waarmee u kunt beschikken over geavanceerde actuele klantdata.

Actuele (financiële) data

U kunt met onze Dataservice API uit DataStorm rekenen op uitgebreide klantdata. Het gaat dan bijvoorbeeld om NAW-gegevens van klanten, maar ook om een kredietscore of een betalingslimiet. Zo zorgen we voor een gecombineerd profiel met alle belangrijke data, op basis waarvan het makkelijker wordt om de juiste beslissing te nemen.

Vanuit de API kunt u rekenen op actuele (financiële) data, zodat u daarvan goed op de hoogte bent. Voorkom verouderde data in uw systeem, dankzij onze naadloze integratie. Geschikt voor CRM-systemen waar u als grote organisatie gebruik van maakt, net als mobiele systemen en andere toepassingen binnen de organisatie. Afgestemd op uw bedrijf en de manier waarop de data het best tot z’n recht zal komen.

Neem betere beslissingen

Dankzij onze Dataservice API vanuit DataStorm neemt u eenvoudig betere beslissingen. U kunt dan denken aan het verbeteren van uw acceptatiebeleid, op basis van de belangrijke financiële gegevens die we leveren. Bekijk kredietscores of bepaal de kredietlimiet, gewoon vanuit uw eigen CRM met andere belangrijke gegevens. En gebruik onze API voor uw mobiele systemen, zodat u altijd en overal op de hoogte bent.

Daarnaast kunt u onze data gebruiken voor de afwikkeling van de facturatie en risicobeheer. Stem het gebruik van de data of op de beslissingen die u wilt nemen, voor de diensten die u verleent of de producten die u aan klanten levert.

REST API: eenvoudig te implementeren

We maken voor de Dataservice API gebruik van een REST API. Dat betekent dat u daar op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Geschikt voor implementatie door uw eigen IT-consultant of een ingehuurde specialist. En laat u dat liever aan ons over? Wij kunnen de integratie voor u verzorgen, zodat u de naadloze integratie zorgeloos kunt gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U heeft de keuze uit verschillende betalingsvormen, bijvoorbeeld met een prijs per opvraging of voor aankopen in bulk. Neem contact met ons op, dan lichten we het u graag toe. Zo kunt u optimaal gebruik maken van onze Dataservice API vanuit DataStorm.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
DataStorm

Beschikt u over een eigen softwareapplicatie (of bent u voornemens er een te bouwen) en bent u op zoek naar up-to-date data over uw zakenrelaties? DataStorm implementeert u naadloos in uw eigen software door gebruik te maken van onze REST-API waarna u in een handomdraai inzicht heeft in meer dan 300 miljoen bedrijven wereldwijd.

Simpelweg het invoeren van zakenrelaties vereenvoudigen door aanvulling of uw verkoopstraat zodanig inrichten dat u gebruikt kunt maken van een decisionmaker? Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.