Fraudepreventie

Fraudepreventie is niet alleen iets voor grote organisaties. Fraude komt overal voor, zowel bij particulieren als bedrijven. Dat betekent dat u zich daar tegen dient te wapenen, door vooraf in kaart te brengen wat er eventueel aan de hand kan zijn. Wij helpen u de belangrijke risico’s in kaart te brengen, zodat u beter weet wat er speelt en waar u mee te maken kunt krijgen.

Blijkt uw klant nationaal of internationaal bekend te staan als fraudeur of is er sprake van een twijfelachtige reputatie? Dat zijn zaken die wij aan het licht brengen, zodat u zelf eenvoudig kunt zorgen voor fraudepreventie. Wij helpen u problemen met uw klanten te voorkomen, door fraude te ontdekken voordat u daar daadwerkelijk mee te maken krijgt.Separator icon


Fraude ontdekken: voorkom problemen met uw klanten

Met Profiler kunt u eenvoudig zien of een (potentiële) klant in het verleden betrokken is geweest bij fraude of voorkomt op sanctielijsten. Voorkom dat u slachtoffer wordt en onderneem preventief actie.

Voor nieuwe en bestaande relaties

U kunt onze Profiler gebruiken voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Om een nieuwe relatie tegen het licht te houden. Voorkom dat u in zee gaat met een fraudeur of met een organisatie waarbij sprake blijkt te zijn van fraudegevallen. U dekt het risico eenvoudig af, door handig gebruik te maken van onze software.

En wilt u een bestaande relatie doorlopend controleren? Wij zorgen ervoor dat u tijdens de samenwerking goed weet wat er speelt en direct op de hoogte bent als er wat verandert. Raakt een klant betrokken bij een fraudeschandaal? U bent de eerste die het hoort, zodat u meteen passende maatregelen kunt nemen.

Voorkom schade bij een fraudegeval

Fraudeschandalen veroorzaken veel schade bij uw klant, maar die schade kan zich ook uitbreiden naar uw organisatie. Wij helpen u iedere mogelijke verdenking van betrokkenheid te voorkomen. En we zorgen ervoor dat u voldoende afstand kunt nemen, door op tijd actie te ondernemen op basis van belangrijke informatie.

Op die manier kunt u schade door een fraudegeval bij een klant voorkomen. Wij helpen u de fraude te ontdekken, voordat dit aan de grote klok wordt gehangen en dit ook uw organisatie of bedrijf zou kunnen raken.

Nationale en internationale data

Met Profiler maakt u gebruik van onze belangrijke data, die we zowel nationaal als internationaal verzamelen over de verschillende bedrijven. Dat betekent dat we ook voor uw klant goed in beeld kunnen brengen wat er binnen en buiten de landsgrenzen gebeurt. Voorkom verrassingen, door steeds op de hoogte te zijn van eventuele veranderingen en ontwikkelingen. Op die manier helpen we u fraude te ontdekken op nationale of internationale schaal, zodat u passende maatregelen kunt nemen of kunt besluiten om geen zaken te doen met een nieuwe relatie.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
Profiler

Uw zakenrelatie identificeren is 1, de persoon achter de zakenrelatie scoren is 2. Met Profiler krijgt u inzicht in de persoon achter de zakenrelatie. Krijg eenvoudig inzicht in de directie en de uiteindelijk begunstigen (de UBO’s), check of er geen meldingen zijn op de sanctielijsten en voltooi eenvoudig uw Know Your Customer (KYC) procedure.

Stel vast of uw onderneming risico loopt en handel adequaat. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.