Identificeren

Een nieuwe klant gevonden? Gefeliciteerd! Tenminste, als die klant is wie hij of zij zegt dat ‘ie is natuurlijk. Weet u zeker met wie u zakendoet? En of die relatie de waarheid vertelt over de achtergrond van het bedrijf en bijvoorbeeld recente activiteiten? Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ervoor dat u de controle houdt op het moment dat u nieuwe samenwerkingen aangaat of klanten accepteert.Separator icon


Houd de controle: weet met wie u zakendoet

Met iRisk ontdekt u eenvoudig met wie u zakendoet. Het helpt u potentiële risico’s in kaart te brengen, zodra u zaken wilt doen met een nieuwe klant of relatie. Identificeer eenvoudig met wie u te maken heeft, inclusief alle belangrijke informatie om een goede beslissing te nemen.

Ideaal bij een nieuwe relatie of potentiële klant

iRisk biedt uitkomst in verschillende situaties. Wij zetten er een paar op een rij:

  • Een relatie wil klant bij u worden
    Heel prettig, vooral als het gaat om een grote order. Voorkom dat het enthousiasme de overhand krijgt, door met iRisk na te gaan wie deze klant is. Identificeer eenvoudig met wie u te maken heeft, zodat u op basis daarvan een goede beslissing kunt nemen.

  • U gaat na lange tijd weer zakendoen met een relatie
    Het is een paar maanden of zelfs een paar jaar geleden dat u zakendeed. Dat ging toen goed, maar hoe ziet het bedrijf er inmiddels uit? Identificeer uw klant met iRisk, zodat u eventuele veranderingen in kaart kunt brengen en na kunt gaan of het nog steeds een goed idee is om zaken te doen.

  • U hoort over een interessante potentiële klant
    Bereid u voor op het eerste contact, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ontdek met iRisk met wie u zaken wilt gaan doen, om daar vanaf het begin goed op te kunnen inspelen.

Inzicht in potentiële risico’s

Met iRisk krijgt u inzicht in potentiële risico’s. Blijkt de klant meerdere bedrijven te bezitten en gaat het daar niet altijd even goed mee? Is er sprake van financiële instabiliteit of heeft u juist te maken met een financieel stabiele organisatie? Het zijn belangrijke gegevens die we in kaart brengen, zodat u op basis daarvan een goede beslissing kunt nemen.

Online data: in Nederland en het buitenland

Alle data is eenvoudig online beschikbaar, zodat u daarvoor alleen maar hoeft in te loggen. Bovendien verzamelen we alle belangrijke data uit Nederland, net als uit het buitenland. Zo checken we de achtergrond van directieleden en eigenaren of complete bedrijven. Wij zorgen er met iRisk voor dat u een betere beslissing kunt nemen, om uw potentiële klant te identificeren.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
iRisk

Met iRisk krijgt u eenvoudig inzicht in uw (potentiële) zakenrelatie. Binnen enkele minuten weet u of uw zakenrelatie kredietwaardig is, of zij eerder betrokken is geweest bij financiële calamiteiten en hoe het betaalgedrag is. Bovendien kunt u direct zien wie namens uw zakenrelatie beslissingsbevoegd is.

Paylex scoort real-time uw zakenrelatie op meer dan 400 indicatoren en voorziet u van een advies tot welk bedrag u veilig zaken kunt doen. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.