Leadgeneratie

Is een prospect de moeite waard? Met een lijst van nieuwe potentiële klanten in de hand lijkt u een waardevol document te bezitten, maar hoe weet u welke waarde die prospects vertegenwoordigen? Met MarketScan maakt u van uw meest veelbelovende prospects nieuwe klanten, zodat u weet waar u het best tijd en moeite in kunt steken.

Via internet en sociale media kunt u eenvoudig nieuwe prospects vinden. MarketScan helpt u om die te rankschikken, zodat u na kunt gaan waar de meeste potentie in zit. U ontdekt op die manier welke contacten de meeste waarde bieden als lead of klant, waardoor het de moeite waard is om daar uw aandacht op te vestigen.Separator icon


Van prospects naar leads: ontdek het potentieel van nieuwe klanten

Beoordeel uw prospects met MarketScan en kom zo in contact met de beste potentiële leads.

Passen prospects bij uw bedrijf?

Een lijst met prospects alleen is waardevol, maar biedt nog veel meer potentie. Pas op het moment dat u weet welke contacten de moeite waard zijn en welke niet kunt u daar onderscheid in maken. Dat voorkomt dat u veel tijd en moeite steekt in potentiële klanten die uiteindelijk niet interessant blijken voor uw organisatie.

MarketScan helpt u efficiënter om te gaan met uw budget voor de opvolging. Dat maakt meer kwaliteit mogelijk, door de kwantiteit op basis van belangrijke inzichten los te laten. Zo ontdekt u eenvoudig welke prospects het best passen bij uw bedrijf en waar u wellicht een langlopende samenwerking mee aan kunt gaan.

Belangrijke gegevens op een rij

We zetten een aantal belangrijke gegevens op een rij, waarmee het voor u gemakkelijker wordt om de juiste keuzes te maken. Wij koppelen de prospects aan de informatie die u nodig heeft, bijvoorbeeld met betrekking tot de omvang van een organisatie of de financiële slagkracht daarvan. Op basis daarvan kunt u een betere inschatting maken van met wie u te maken heeft en wat de mogelijkheden zijn op het moment dat u zaken zou gaan doen.

Voorkom dat u tijd en moeite steekt in prospects die uiteindelijk toch niet de moeite waard blijken. Reserveer uw tijd en capaciteit in plaats daarvan voor potentiële klanten en leads die veel te bieden hebben.

Advies voor de beste screening van onze database

En dat is niet alles, omdat we u bovendien kunnen adviseren over het screenen van prospects door middel van onze database. Wij hebben de kennis en ervaring waar u naar zoekt, waarmee we u graag helpen een goede keuze te maken. Wij leggen u uit hoe u de verschillende databronnen optimaal kunt inzetten om uw prospects te kwalificeren.

Gebruik de data bij ons uit de database, zodat u binnen uw prospects de meest interessante leads en klanten kunt vinden. Ga efficiënter om met uw budget en capaciteit, zodat u de investering in MarketScan eenvoudig terugverdient.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
MarketScan

MarketScan is er voor de onderneming die kansen wil zien, kansen wil benutten en voor de ondernemer die op zoek is naar zakenrelaties in binnen- en buitenland. Zoekt u bijvoorbeeld enkel zakenrelaties in uw sector binnen een straal van 10 kilometer vanaf uw vestigingsadres? MarketScan maakt een eenvoudige export van de beschikbare data mogelijk zodat u direct op uw doel af kunt gaan.

Contacteer gemakkelijk uw potentiële zakenrelaties op basis van de door u gewenste criteria. Selecteer op sector, leeftijd, vestigingsplaats of kredietwaardigheid. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.