Selecteer prospects

Nieuwe klanten vinden? Met MarketScan wordt dat een stuk gemakkelijker. En dat is niet alles, omdat u van de nieuwe klanten meteen alle belangrijke informatie op een rij heeft. Inclusief kredietscores en de betaalhistorie, gebaseerd op de meest actuele gegevens.

Zodra u nieuwe relaties zoekt helpen wij u gericht op zoek te gaan. Om klanten te vinden die interessant zijn voor uw bedrijf, zodat u direct de omzet kunt verhogen. De investering verdient zichzelf gemakkelijk terug, omdat u op basis van alle belangrijke informatie de meest geschikte prospects kunt selecteren. Wij werken de data over prospects dagelijks bij, zodat u bovendien een keuze kunt maken op basis van actuele gegevens.Separator icon


Nieuwe klanten vinden: inclusief kredietscores en de betaalhistorie

Kom in contact met potentiële nieuwe klanten met MarketScan. Selecteer bedrijven en ondernemingen die in uw klantenbestand (zouden) passen en analyseer eenvoudig of en hoe u deze wilt benaderen.

De methode voor meer nieuwe klanten

Nieuwe prospects bevinden zich overal, maar het valt niet altijd mee om daarmee in contact te komen. Wij beschikken over een uitgebreide database, inclusief de informatie die u nodig heeft om een keuze te maken. Met MarketScan wordt de selectie een stuk gemakkelijker, om het juiste contact te leggen en uw omzet daarmee verder te verhogen.

Wij helpen u nieuwe klanten te vinden, inclusief de kredietscore en de betaalhistorie. Voor prospects die potentie bieden, mét de capaciteit en intentie om uw rekeningen netjes te voldoen op het moment dat u de leveringen heeft gedaan of de diensten heeft afgerond.

Alle belangrijke informatie op een rij

We verzamelen belangrijke informatie van mogelijke prospects, zodat u daar met MarketScan een goede keuze uit kunt maken. U kunt bijvoorbeeld rekenen op de volgende informatie over de verschillende bedrijven:

 • Sector waarin het bedrijf actief is

 • De omvang van de organisatie

 • Het aantal medewerkers dat er werkt

 • Op die manier selecteert u eenvoudig de prospects die bij u passen, zodat u gerichter op zoek kunt gaan naar nieuwe contacten en relaties. Het maakt de keuze gemakkelijker, binnen een brede dataset waarvan we de data dagelijks actueel houden.

  Actuele data: dagelijks bijgewerkt

  De data van de verschillende bedrijven werken we dagelijks bij, zodat u op basis van actuele gegevens een selectie kunt maken. Dat voorkomt dat er inmiddels veranderingen hebben plaatsgevonden en draagt bij aan de kwaliteit van uw selectie.

  Bovendien heeft u de mogelijkheid om per veld een selectie te maken. Zoek op basis van een specifieke naam, een adres of een telefoonnummer van een organisatie. Breng daarmee in kaart met wie u zaken kunt doen of waarmee u in ieder geval contact kunt leggen. Wij zorgen er met MarketScan voor dat u makkelijker nieuwe klanten kunt vinden. Klanten die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zullen zijn voor uw organisatie, zodat u de investering eenvoudig kunt terugverdienen.


  Neem contact met ons op

  Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
  MarketScan

  MarketScan is er voor de onderneming die kansen wil zien, kansen wil benutten en voor de ondernemer die op zoek is naar zakenrelaties in binnen- en buitenland. Zoekt u bijvoorbeeld enkel zakenrelaties in uw sector binnen een straal van 10 kilometer vanaf uw vestigingsadres? MarketScan maakt een eenvoudige export van de beschikbare data mogelijk zodat u direct op uw doel af kunt gaan.

  Contacteer gemakkelijk uw potentiële zakenrelaties op basis van de door u gewenste criteria. Selecteer op sector, leeftijd, vestigingsplaats of kredietwaardigheid. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.