Update-service

Gebruikt u een eigen CRM-pakket, waarvan het belangrijk is om de data actueel te houden? Wij zorgen er met een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse check en update voor dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Zodra een bedrijf verhuist of er gegevens wijzigen zullen we dit in realtime voor u aanpassen. Zo bent u altijd goed op de hoogte, komt u niet voor verrassingen te staan en neemt u gemakkelijker de juiste beslissingen.Separator icon


Altijd up-to-date: update-service met rechtstreekse bedrijfsdata

Nooit meer last van verouderde data, dankzij onze update-service binnen DataStorm. Maak haast rechtstreeks gebruik van de actuele data van de Kamer van Koophandel.

Beschik altijd over de juiste informatie

Staat u constant in contact met uw klanten of benadert u nieuwe relaties om daar zaken mee te doen? Dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de actuele gegevens. Niets zo vervelend als een oud adres of een telefoonnummer dat niet meer blijkt te kloppen. Dat kunnen we handig voor u voorkomen, vanuit de update-service uit DataStorm.

Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over actuele informatie, voor de volledige database waarmee u werkt. Met belangrijke NAW-gegevens of andere gegevens over bedrijven, afhankelijk van de beslissingen die u op basis daarvan wilt nemen.

Automatisch up-to-date

Bovendien heeft u geen omkijken naar deze updates en hoeft u daar geen capaciteit van uw medewerkers voor te gebruiken. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat we de updates automatisch doorvoeren, met de frequentie die u wenst.

Wij zorgen iedere dag, iedere week of bijvoorbeeld iedere maand voor een update. Op basis van wijzigingen in de systemen van de Kamer van Koophandel. Op die manier beschikt u over de meest actuele data, zonder dat er ook maar een medewerker een mutatie hoeft uit te voeren. Gebruik de capaciteit van uw medewerkers voor belangrijke taken, bijvoorbeeld om contact op te nemen op basis van de actuele gegevens van klanten en relaties.

Rechtstreeks van de Kamer van Koophandel

We maken voor onze update-service binnen DataStorm gebruik van de data van de Kamer van Koophandel. Dankzij onze koppeling kunt u haast rechtstreeks vertrouwen op die data, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest actuele gegevens.

Zodra de Kamer van Koophandel een wijziging doorvoert voor een van de bedrijven waarmee u werkt of wilt gaan werken bent u daar ook meteen van op de hoogte. Wij passen het aan in onze systemen, waarna we zorgen voor de realtime update naar uw systeem. Zonder dat u daar iets van hoeft te merken, om meteen met de actuele data te kunnen werken en nooit meer achter de feiten aan te lopen.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
DataStorm

Beschikt u over een eigen softwareapplicatie (of bent u voornemens er een te bouwen) en bent u op zoek naar up-to-date data over uw zakenrelaties? DataStorm implementeert u naadloos in uw eigen software door gebruik te maken van onze REST-API waarna u in een handomdraai inzicht heeft in meer dan 300 miljoen bedrijven wereldwijd.

Simpelweg het invoeren van zakenrelaties vereenvoudigen door aanvulling of uw verkoopstraat zodanig inrichten dat u gebruikt kunt maken van een decisionmaker? Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.