WWFT

Ontvangt u grote bedragen van klanten en moet u onderzoeken of dat geld wellicht wordt witgewassen? U dient tevens na te gaan of het geld niet kan worden gebruikt voor de financiering van terrorisme. Op die manier voldoet u aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (WWFT).

Dat onderzoek naar het geld dat u ontvangt hoeft niet moeilijk te zijn, door gebruik te maken van Profiler. Wij zorgen er op die manier voor dat u eenvoudig na kunt gaan of u risico loopt met de bedragen die u ontvangt. Wij voorkomen uw aansprakelijkheid, door na te gaan of er bij een risicorelatie sprake is van gelden die meer onderzoek vragen.Separator icon


Voorkom aansprakelijkheid: eenvoudig voldoen aan de WWFT

Voorkom dat u onbewust gedupeerd wordt door witwaspraktijken of wegsluizen van kapitaal. Met Profiler kunt u eenvoudig nagaan of uw geldstroom schoon is en als er sprake is van schending van de WWFT zal daar automatisch melding van worden gemaakt, zodat u veilig zonder aansprakelijkheid grote bedragen kunt ontvangen.

Sprake van een risicorelatie?

Doet u zaken met een relatie en ontvangt u daarvan substantiële bedragen (> €15.000)? Dan is het belangrijk om na te gaan of er sprake is van een risicorelatie. In dat geval dient u daar melding van te doen, bij het beschikbare meldpunt.

Wij helpen u na te gaan of er sprake is van zo’n dergelijke risicorelatie en of u het geld zonder problemen kunt ontvangen. Op die manier heeft u daar geen omkijken naar en weet u bovendien zeker dat u voldoet aan de belangrijke WWFT. Voorkom aansprakelijkheid, voor geld dat achteraf voor een verkeerd doeleinde wordt gebruikt of kan worden gebruikt.

Voorkom aansprakelijkheid

Blijkt achteraf dat er geld gebruikt is voor een verkeerd doeleinde of dat dit mogelijk wordt met uw medewerking? Indien er sprake is van witwassen of financiering van terrorisme kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het is uw plicht om goed onderzoek te doen naar het geld dat u ontvangt, voordat u daar mee aan de slag gaat en de toestemming voor geeft.

Het is om die reden belangrijk om gebruik te maken van Profiler, zodat u precies weet of het geld risico met zich meebrengt. Wij maken het u graag gemakkelijk, om de aansprakelijkheid te voorkomen en netjes te voldoen aan de verplichtingen binnen de WWFT.

Geen administratieve rompslomp

We bieden u inzicht in uw relatie en eventuele risico’s waarmee u te maken kunt krijgen. Is er sprake van een risicorelatie? Wij zullen dat direct melden bij het meldpunt dat daarvoor beschikbaar is. Dat betekent dat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft te gaan, zodat we u de administratieve rompslomp uit handen kunnen nemen.

Voorkom aansprakelijkheid, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Wij nemen u dat werk uit handen, zodat u zonder zorgen bedragen van meer dan €15.000 kunt ontvangen, waarbij u zeker weet dat er geen sprake is van witwassen of financiering van terrorisme.


Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te voorzien van het beste advies.
Profiler

Uw zakenrelatie identificeren is 1, de persoon achter de zakenrelatie scoren is 2. Met Profiler krijgt u inzicht in de persoon achter de zakenrelatie. Krijg eenvoudig inzicht in de directie en de uiteindelijk begunstigen (de UBO’s), check of er geen meldingen zijn op de sanctielijsten en voltooi eenvoudig uw Know Your Customer (KYC) procedure.

Stel vast of uw onderneming risico loopt en handel adequaat. Neem direct contact met ons op om vrijblijvend de best passende oplossing te bespreken.